لوگو آرادآهن
Search

لیست کارخانه ها

031-34055

تماس با ما

ارتباط با ما

دانشنامه

031-34055

جدول وزنی لوله داربستی به همراه فرمول محاسبه وزن لوله داربستی ۶-آراد آهن

فهرست مطالب

وزن لوله داربستی نه تنها روی قیمت آن اثر می‌گذارد؛ بلکه نشان دهنده کیفیت این لوله هم هست. به طور کلی لوله‌های داربستی از ورق سیاه به دست می‌آیند و به همین دلیل کیفیت ظاهری چندانی ندارند؛ در مقابل اما از استحکام قابل قبولی برخوردارند. استحکامی که آن‌ها را برای استفاده در بسیاری از پروژه‌های عمرانی مناسب می‌کند.

ناگفته نماند که وزن لوله داربست که براساس قطر لوله داربست تعیین می‌شود، میزان استحکام این مقطع فولادی را مشخص می‌کند. از همین رو و براساس وزن لوله داربستی این مقاطع فولادی را دو دسته سبک و سنگین دسته بندی می‌کنند که هر کدام کاربردهای متفاوتی پیدا خواهند کرد.

آشنایی بیشتر با لوله داربستی

لوله‌های داربستی که به نام لوله صنعتی هم شناخته می‌شوند، برای ساخت داربست‌ها کاربرد دارند. در واقع برخلاف سایر انواع لوله‌های فولادی، از لوله‌ صنعتی برای انتقال مواد یا سیالات استفاده نمی‌شود؛ بلکه تنها کاربرد آن‌ها ساخت داربست‌ها است. داربست‌هایی که برای تکمیل پروژه‌های عمرانی ضروری هستند. از این داربست‌ها برای ساخت نما ساختمان‌های مرتفع یا دسترسی پیدا کردن به نقاط دور از دست پروژه کمک می‌گیرند.

وزن لوله داربست از مهم‌ترین مشخصات این لوله‌ها به شمار می‌رود؛ چرا که تعیین کننده کاربرد آن‌ها خواهد بود. اگر وزن لوله داربستی کم و از نوع سبک باشد، برای استوار کردن داربست‌های کوتاه‌تر و برای تکمیل سازه‌های کوچک‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در مقابل اگر قطر لوله داربست و در نتیجه وزن آن زیاد و لوله از نوع سنگین باشد، از آن برای ساخت داربست‌های مستحکم و بزرگ استفاده می‌شود که به منظور تکمیل نما یا سازه‌های بزرگ کاربرد دارند.

مراحل تولید لوله داربستی

وزن لوله داربستی به ضخامت ورقی بستگی دارد که برای تولید آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع وزن لوله داربست با قطر لوله رابطه مستقیمی دارد. قطر لوله داربست هم مسلما معادل با ضخامت ورق سیاه اولیه است. ورق سیاه در کارخانه توسط دستگاه برش در ابعاد ۶ متری برش داده می‌شود. این ورق تحت فشار غلتک‌های بزرگ خم شده و شکلی شبیه به حرف u پیدا می‌کند. سپس نیروی وارده توسط دستگاه به بیشترین میزان خود می‌رسد تا دو سر ورق کاملا به یکدیگر منطبق شوند. حالا محل انطباق دو سر ورق به یکدیگر جوش داده می‌شوند تا لوله شکل نهایی o را پیدا کند.

کیفیت جوش دو سر ورق، ضخامت ورق اولیه، وزن لوله داربستی و غیره همگی روی کیفیت لوله نهایی اثر می‌گذارند و قیمت لوله داربستی را مشخص می‌کنند.

وزن لوله داربستی

مشخصات فنی لوله داربست

قطر خارجی، ضخامت دیواره، طول، وزن و قطر لوله داربست از جمله مشخصات فنی آن به شمار می‌روند. به طور کلی قطر خارجی این لوله‌ها برابر ۴۸.۶ یا ۴۸.۳ میلی‌متر است و در ابعاد مختلف تغییری پیدا نمی‌کند. هم‌چنین، ضخامت دیواره آن‌ها هم به صورت استاندارد ۴ میلی‌متر  است.

قطر لوله داربست که بیشترین تاثیر را روی وزن لوله داربستی می‌گذارد، می‌تواند ۲، ۲.۵، ۳، ۳.۵ و ۴ میلی‌متر باشد. طول لوله داربستی هم به صورت استاندارد برابر با ۶ متر است. البته اگر نیاز به طول کمتری باشد، با دستگاه‌های برش می‌توان لوله را کوتاه کرد. باید بدانید که رایج‌ترین سایز لوله داربستی در صنعت، لوله با سایز ۲/۱.۱ اینچ است که با نام لوله ۵ شناخته می‌شود.

وزن لوله داربست

وزن لوله داربست در هنگام خرید و فروش این مقطع فولادی مبنا قرار می‌گیرد و از این رو اهمیت بالایی دارد. به ویژه که بر اساس وزن لوله داربستی قیمت آن را هم تعیین می‌کنند. وزن لوله داربست را می‌توان از طریق مراجعه به جدول زیر یا فرمول‌هایی به دست آورد که در آن‌ها قطر لوله داربست حتما لحاظ شده است. به طور کلی لوله داربست‌های ۱۷ کیلویی و ۱۴ کیلویی بیشتری میزان مصرف را در داربست بندی دارند.

قطر خارجی (میلی‌متر)طول لوله داربست (متر)ضخامت لوله داربست (میلی‌متر)وزن (کیلوگرم)
۴۸.۳۲.۰ – ۶.۰۲.۷۵۱۸.۵۳
۴۸.۳۲.۰ – ۶.۰۳۲۰.۱۱
۴۸.۳۲.۰ – ۶.۰۳.۲۲۱.۳۵
۴۸.۳۲.۰ – ۶.۰۳.۶۲۳.۸۱
۴۸.۳۲.۰ – ۶.۰۳.۷۵۲۴.۷۲
۴۸.۳۲.۰ – ۶.۰۳.۸۲۵.۰۲
۴۸.۳۲.۰ – ۶.۰۴۲۶.۲۲
۴۸.۶۲.۰ – ۶.۰۲.۱۱۴.۴۵
۴۸.۶۲.۰ – ۶.۰۲.۲۱۵.۱
۴۸.۶۲.۰ – ۶.۰۲.۳۱۵.۷۶
۴۸.۶۲.۰ – ۶.۰۲.۴۱۶.۴۱
۴۸.۶۲.۰ – ۶.۰۲.۵۱۷.۵
۴۸.۶۲.۰ – ۶.۰۲.۶۱۷.۷
۴۸.۶۲.۰ – ۶.۰۲.۷۱۸.۳۴

وزن لوله داربست ۶ متری

وزن لوله داربستی در طول ۶ متر متغیر است. این لوله‌ به صورت استاندارد در قطرهای خارجی و با ضخامت دیواره‌ یکسانی تولید می‌شود. پس تنها فاکتوری که می‌تواند روی وزن این لوله تاثیر بگذارد، همان قطر لوله داربست است. به این صورت که هرچه ضخامت بیشتر باشد، وزن لوله داربست هم به همان نسبت بیشتر خواهد شد.

بر این اساس وزن لوله داربست ۶ متری با ضخامت ۳ میلی‌متر برابر با ۲۶ کیلوگرم و با ضخامت ۲.۵ میلی‌متر برابر با ۱۷ کیلوگرم است. هم‌چنین، وزن لوله داربستی با ضخامت ۲ میلی‌متر، معادل با ۱۳.۸ کیلوگرم خواهد بود.

محاسبه وزن لوله داربست ۶ متری

برای محاسبه وزن لوله داربست می‌توانید از فاکتورهای متعددی کمک بگیرید. برای مثال، یکی از ساده‌ترین فرمول‌های محاسبه وزن لوله داربستی به شرح زیر است که در آن قطر لوله داربست هم لحاظ می‌شود:

قطرخارجی لوله (میلی متر) *۱۴۷*قطر لوله (میلی متر) تقسیم بر ۱۰۰۰= وزن شاخه ۶ متری

رابطه وزن و قیمت لوله داربستی

وزن لوله داربستی علاوه بر این که روی کاربرد و کیفیت آن اثر می‌گذارد، قیمت این مقطع فولادی را هم تعیین می‌کند. هرچه وزن لوله داربست بیشتر باشد، استحکام بالاتری دارد و قیمت بیشتری خواهد داشت. از طرف دیگر، بالا بودن وزن لوله به معنی زیاد بودن قطر لوله داربست است. برای تولید لوله‌های داربستی قطور از ورق‌های فولادی ضخیم استفاده می‌کنند که قیمت‌های به مراتب بالاتری در مقایسه با ورق‌های فولادی کم قطرتر دارند. این موضوع هم روی قیمت نهایی لوله داربستی اثر می‌گذارد.

خرید لوله داربستی

لوله‌های داربستی از انواع مقاطع فولادی به شمار می‌روند. بازار این مقاطع فولادی به شدت تحت تاثیر شاخص‌های اقتصادی و سیاسی کشور قرار می‌گیرد و از این رو نوسانات زیادی را تجربه می‌کند. به همین دلیل توصیه می‌کنیم قبل از خرید لوله داربستی حتما از قیمت دقیق آن اطلاع پیدا کنید. برای اطلاع از قیمت، پس از مشخص کردن قطر لوله داربست یا وزن لوله داربستی موردنیاز خود می‌توانید با شماره‌ی: ۳۴۰۵۵-۰۳۱ تماس بگیرید و از راهنمایی کارشناسان فروش آراد آهن استفاده کنید.شرکت آراد آهن،قیمت لوله را به روز لحظه در وب سایت آپدیت می‌کند.جهت مشاهده جداول قیمتی، از دسته بندی سایت ، صفحه‌ی مورد نظر خود را انتخاب کنید.

سوالات متداول:

وزن لوله داربستی به چه عواملی بستگی دارد؟

این فاکتور مهم به ضخامت، طول و به طور کلی مشخصات فنی لوله بستگی دارد.

قیمت و وزن لوله داربست چه رابطه‌ای با یکدیگر دارند؟

وزن لوله داربست مهم‌ترین مشخصه آن است؛ چرا که با کیفیت و قیمت آن رابطه مستقیمی دارد.

اشتراک گذاری این مطلب:

مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

ثبت سفارش